Log in er afbrudt
Luk
Fejl i log in
Luk
Mangler log in
Luk
Log in lykkedes
Fejl i log in
Produktet er lagt i indkøbskurven
Signeringsprocessen er afbrudt
Signeringen lykkedes

Generelt om sikkerhed

Resurs Bank arbejder løbende med at sikre sikkerheden ud fra de forskellige behov kunder, butiksejere, ansatte og andre interessenter har. Særligt fokus lægges på bankens infrastruktur som f.eks. funktionsbeskyttelse, databeskyttelse, kvalitetskontroller og varemærkebeskyttelse for banken og de funktioner, produkter og tjenester som banken tilbyder. Resurs Bank har f.eks. interne systemer for information og kontrol for eksterne revisorer. Bankens kunder er også en vigtig kontrolfunktion. Derfor er det vigtigt at du som kunde gør opmærksom på dine synspunkter til os, såfremt du måtte bemærke noget, som du mener banken kan forbedre.

Det er også af største vigtighed for os hos Resurs Bank, at alle kundeoplysninger og transaktioner behandles så ingen udefrakommende får adgang til disse oplysninger. Både vi som bank og du som kunde er ansvarlig for, at sådanne informationer behandles på en sådan måde, at det ikke går ud over sikkerheden. Vær derfor varsom med at identificere dig korrekt, når du har kontakt med banken for at beskytte dine informationer.

Supremecard.dk bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af vores hjemmeside. Når du klikker ok accepterer du vores brug af cookies.